Brasserie

Brasserie de Kaai voor lunch, borrel & diner

Voor een smaakvolle lunch of bourgondisch diner bent u in onze brasserie aan het juiste adres. Strijk neer op ons terras voor koffie met gebak of geniet van een gezellige borrel. Op welk moment van de dag u ook bij Hotel-Brasserie de Kaai binnenstapt: onze medewerkers ontvangen u graag!

Hotel-Brasserie de Kaai is gevestigd aan Kaaistraat 1. Op deze locatie was jarenlang Hotel Aarden gevestigd; een begrip in de regio. De brasserie met bijbehorend hotel heeft qua uitstraling en ambiance de nodige updates ondergaan, maar één ding is nooit veranderd: na al die tijd kunt u nog steeds in een ongedwongen sfeer genieten van al het lekkers dat onze keuken te bieden heeft.

U vindt Brasserie de Kaai vlakbij de jachthaven van Steenbergen. De haven en het gebied daaromheen onderging in 2017 een grote metamorfose. Brasserie de Kaai ligt in één van de diverse winkelstraten die Steenbergen rijk is. Een terrasje pakken na een middagje shoppen of lekker uit eten na een dag varen op het Volkerak? Wees zeker van een plekje en maak een reservering voor een lunch of diner.