Met de Kerst zit je goed bij De Kaai!

Nederland is druk in de weer om de kerstdecoratie van zolder te halen. Ook bij Hotel-Brasserie De Kaai doen we dat maar al te graag. Heerlijk toch die knusse kerstsfeer!?

We hebben maar geluk in Nederland met een Eerste én Tweede Kerstdag! Komt u tijdens Kerst, Oud en Nieuw of op een andere dag in deze gezellige feestmaand eens langs in onze knusse brasserie? Of u nu een concert van André Rieu bezoekt of lekker gaat shoppen bij Intratuin; een overheerlijk diner van Brasserie De Kaai gaat er altijd wel in. Om het extra speciaal te maken hebben wij tijdens de Kerstdagen een overheerlijk kerstmenu! Wat dacht u van een Kerstdiner met een zalm rouleau, reepaté of geitenkaas in verschillende bereidingen als voorgerecht? Coquille & scampi, duivenborst of een bospaddenstoelen-kroketje als tussengerecht… En een knallende afsluiter van chocolade en passievrucht of een kaasplankje?

Een magische Kerst mét overnachting

De regio Steenbergen leent zich prima voor een magische Kerst mét overnachting. Zo kunt u ‘om de hoek’ lekker shoppen tijdens de Kerstshow van Intratuin Halsteren. Mocht u al eerder bij ons neerstrijken, dan kunt u op 16 december a.s. ook nog de Kerstmarkt in Steenbergen meepakken.

Wilt u liever iets actiefs doen rondom of tijdens de feestdagen? Ook dat kan, want in Bergen op Zoom staat er gedurende de winterperiode een Winterparadijs mét schaatsbaan op de markt! Kortom, er zijn genoeg feestelijke redenen om een nachtje in Steenbergen over te blijven.

Het Kerstgevoel met De Kaai

Bij Kerst hoort natuurlijk een goed Kerstcadeau. Bent u het ook zo zat om ieder jaar weer zo’n Kersttrui onder de boom te leggen? Geef dan eens een lekker cadeau weg. U kunt bij ons terecht voor een cadeaubon op maat. Dat is weer eens wat anders!