Veilig naar onze brasserie weer mogelijk

Het is u vast niet ontgaan: vanaf 1 juni mogen horecaondernemers hun gasten weer ontvangen. Uiteraard moet dit wel op een veilige manier gebeuren en daarom zijn er een aantal maatregelen genomen. Ook bij Hotel-Brasserie De Kaai zorgen we ervoor dat u veilig in de brasserie of op het terras kunt komen genieten.

Vooraf reserveren

Om niet boven het maximaal toegestaan aantal gasten uit te komen is het noodzakelijk om vooraf uw reservering aan ons door te geven. We hebben hiervoor ons reserveringssysteem aangepast, zodat u eenvoudig uw reservering kunt boeken. Er mogen tegelijkertijd maximaal 30 gasten bij ons komen genieten in onze brasserie. Daarom hebben wij het binnen ons reserveringssysteem mogelijk gemaakt om een tijdvak van twee uur te kiezen. U kunt dus een tijdvak van twee uur naar wens reserveren.

Duidelijke regels

Naast bovenstaande maatregelen zal ons team zich houden aan de verschillende andere maatregelen die vanuit het RIVM gelden. Hiervoor stellen we dan ook een aantal duidelijke regels:

  • Bij gezondheidsklachten blijft u thuis;
  • Wij brengen u naar uw tafel;
  • Bij binnenkomst checken wij uw gezondheid, alleen na een positieve uitkomst kunnen wij u welkom heten;
  • Wij komen alleen bij u in de buurt als het echt nodig is;
  • Wij stellen voldoende desinfecterende middelen ter beschikking, deze zijn vrij te gebruiken;
  • Al onze tafels zijn zo geplaatst dat er minimaal 1,5 meter onderlinge afstand is. Deze tafels mogen NIET verplaatst worden.
  • Wij vragen u zoveel mogelijk contactloos of per mobiele telefoon te betalen;
  • U dient de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

Met bovenstaande regels proberen wij onze brasserie zo veilig mogelijk te houden voor u, maar ook voor onze medewerkers. Wij vragen u dan ook met klem de regels op te volgen.

Wij zijn via verschillende manieren te bereiken:

Wij kijken ernaar uit om u weer te mogen verwelkomen!

Reserveren in tijdvakken  van twee uur bij De Kaai