De voordelen van uw feest bij De Kaai

In het najaar wordt het vroeg donker en de temperatuur daalt, waardoor we vaker gezellig met z’n allen binnen bivakkeren. Niet iedereen heeft het geluk om zijn verjaardagsfeest in de zomer te kunnen vieren. Als je in de winter jarig bent moet je het doen met een bomvolle keuken en woonkamer. Maar, dat kan natuurlijk ook anders! Een feestzaal in Steenbergen huren? Ook dan is Hotel-Brasserie de Kaai het juiste adres.

Feesten zonder zorgen

Of u nu thuis een verjaardag, babyshower, trouwerij of borrel organiseert: er komt altijd een flinke organisatie bij kijken. Vooraf boodschappen doen, taart bestellen en de slingers ophangen. Tijdens het feest de lege glazen in de gaten houden, gebak snijden, borrelhapjes delen. En als u dan eindelijk rustig denkt te kunnen gaan zitten wacht nog de afwas en het opruimen en schoonmaken. Pak het dit jaar verstandig aan en huur de feestzaal bij Brasserie De Kaai: wij staan garant voor een feest zonder zorgen!

De voordelen van feestlocatie De Kaai

Een feestzaal in Steenbergen huren betekent een hoop voordelen:

Reserveer, geef u wensen door en… ontspan
U hoeft geen boodschappen te doen, geen taart te bestellen, geen klapstoeltjes van zolder te halen… Nee, het enige wat u hoeft te doen is onze feestzaal op tijd te reserveren en al uw wensen aan ons door te geven. De rest regelen wij!

Goed bereikbaar en genoeg parkeerruimte
Brasserie de Kaai in Steenbergen is prima bereikbaar vanuit o.a. Bergen op Zoom, Rotterdam en Antwerpen. Uw familie en vrienden kunnen via de A4 eenvoudig de feestlocatie bereiken. Daarnaast zijn er genoeg gratis parkeergelegenheden op loopafstand. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een boze buur die zijn garage niet uit kan.

Focus op gezelligheid
Doordat u niet continu van de keuken naar de gasten hoeft te sprinten, kunt u zich nu volledig focussen op uw familie en vrienden. Onze vriendelijke en gastvrije medewerkers maken zich wel druk om de catering: van A tot Z!

Na het feest met de cadeaus naar huis
In plaats van opruimen, schoonmaken en afwassen na afloop van het feest laadt u alle cadeaus in de auto en trekt de deur achter u dicht. U laat de boel lekker de boel, daar zijn wij immers voor!

Meer informatie over feestzaal in Steenbergen huren

Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden om een feestzaal in Steenbergen te huren. Uiteraard is de zaal ook een prima locatie voor een vergadering of zakelijke meeting.