Romantisch en luxueus genieten begint in Steenbergen

De dagen worden korter, de temperatuur begint te dalen: de perfecte omstandigheden voor een romantisch weekendje weg! Blijft u slapen in historisch Steenbergen? Steenbergen is een sfeervolle stad in West-Brabant in de driehoek Rotterdam, Antwerpen, Breda. In Steenbergen zelf en de directe omgeving is qua activiteiten genoeg te doen. Wij geven u graag enkele tips. Vergeet niet om vandaag nog een kamer in ons hotel in Steenbergen te reserveren.

Steenbergen ligt midden in de natuur. Het buitendijkse natuurgebied de Dintelse Gorzen is bijvoorbeeld een echte aanrader. Dat geldt ook voor een wandeling of fietstocht in de omgeving. Maar nu de winter eraan komt, kunnen wij ons voorstellen dat u liever iets onderneemt in een sfeervolle overdekte voorziening. Wat dat betreft zit u in Steenbergen goed. De bioscopen van Bergen op Zoom, Roosendaal of Etten-Leur liggen op zo’n 15-30 rijminuten van ons hotel in Steenbergen. Op en top ontspannen doet u in het wellnessresort in Roosendaal.

Een dagje shoppen? Overdekte winkelcentra zoals het Zuidplein en Alexandrium in Rotterdam liggen om de hoek. Designer Outlet Roosendaal is dan wel niet overdekt, maar voor de echte shopliefhebbers een waar walhalla. Vanuit Steenbergen is de outlet maar 20 minuutjes rijden.

Toch liever de frisse buitenlucht in? Lees onze blog met de 5 leukste activiteiten in Steenbergen en omgeving.

Genieten start in ons hotel in Steenbergen

De basis voor een romantisch weekendje weg is natuurlijk een sfeervol hotel. Met een gezellige brasserie, luxe suites en heerlijk ontbijt hoeft u niet verder te zoeken dan Hotel-Brasserie De Kaai in Steenbergen. U hebt de keuze uit diverse suites, al dan niet met een ligbad, Auping matras, airco en uiteraard wifi-verbinding. De laatste kamers zijn in de zomer van 2019 opgeleverd, dus gloednieuw. Verras uw liefde met een nachtje Hotel de Kaai. Dan maakt u pas écht indruk!