Vergaderen en overnachten in Steenbergen is een gouden combinatie

Steenbergen ligt centraal tussen Rotterdam en Antwerpen. Beide havensteden liggen op 30 minuten rijden. Ook Breda en Vlissingen liggen om de hoek. Hotel De Kaai ligt praktisch naast de A4 en is dan ook een prima uitvalbasis voor zakelijke gasten die in Steenbergen of omgeving willen vergaderen en overnachten.

Zoekt u een hotel naast de A4? Blijf een nachtje over in Steenbergen. Hotel De Kaai bestaat uit twaalf kamers die in 2017 geheel zijn vernieuwd en voorzien van een modern, fris jasje. Elke kamer is voorzien van een eigen douche en toilet, televisie en wifi-verbinding. Zoeken naar een parkeerplaats en hoge parkeerkosten achteraf? Daar houden wij niet van. Op loopafstand van ons hotel liggen diverse gratis parkeerterreinen; wel zo handig!

Als u kiest voor een verblijf in Hotel De Kaai kiest u voor een overnachting in een historische vestingstad, maar wel met de snelweg op enkele minuten afstand. Zo combineert u het beste van twee werelden met elkaar.

Boek nu een hotelkamer vlakbij de A4.

Vergaderen en overnachting i.c.m. diner, borrel of ontbijt

Zit het werk erop? Geniet dan van een heerlijk diner in ons restaurant of een borrel in onze sfeervolle brasserie. Uiteraard kunt u in de ochtend ook genieten van een heerlijk ontbijt. Meld bij het inchecken aan onze medewerkers als u een lunchpakket mee wilt nemen. Ook dit maken zij graag voor u in orde.

Ideale locatie om te vergaderen en overnachten in Steenbergen

In onze functionele vergaderlocatie vlakbij de A4 kunt u voor iedere gelegenheid terecht. Zoekt u een representatieve locatie om te vergaderen, of organiseert u een training, presentatie, workshop, receptie, (jubileum)feestje? Bij ons hotel vindt u een zaal die u voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten kunt gebruiken. De zaal van 35m2 is voorzien van een eigen ingang. Een eigen bar, muziekinstallatie, tv en toiletten zijn ook aanwezig. Het is mogelijk om uw zakelijke bijeenkomsten te combineren met een lunch, diner of borrel in onze brasserie.

Wij maken graag een passende prijsopgave. Bel ons op 0167-563140 voor meer info over de mogelijkheden.