Hotel De Kaai breidt uit met extra hotelkamers

Naast de zeven kamers boven de brasserie is Hotel-Brasserie de Kaai onlangs uitgebreid met vijf nieuwe kamers. Deze zijn ondergebracht in het pand dat naast de brasserie ligt.

Hotel-Brasserie De Kaai is nu inmiddels bijna drie jaar in bedrijf. Tal van gasten weten ons terras en de brasserie te vinden. De nieuwe kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien. We hebben zelfs een bruidssuite. Deze kamer is extra ruim en luxe. Het is eveneens mogelijk om twee kamers met elkaar te koppelen. Dat is prettig voor gasten met kleine kinderen.

Vanzelfsprekend hebben we bij de uitbreiding gelet op brandveiligheid, geluidsnormen en rolstoeltoegankelijkheid. Het nieuwe hotelgedeelte is geheel gasloos en wordt door middel van warmtepomptechniek verwarmd. Daarnaast hebben wij een uitstekende klimaatbeheersing.

In de brasserie kunnen onze gasten genieten van een heerlijk ontbijt of dineren van een zeer betaalbare dinerkaart. We hebben veel parkeermogelijkheden en laadmogelijkheden voor elektrische fietsen. In samenwerking met Hotel Café Restaurant De Wallevis kunnen we ook grotere groepen huisvesten. Informeer naar onze aantrekkelijke arrangementen.