Hoera, we mogen er weer op uit!

Kom genieten in Steenbergen aan Zee

De schrik van het COVID-19 virus zit er goed in, menigeen besluit dan ook om zijn/haar vakantie naar een ver oord uit te stellen en te kijken welk natuurschoon Nederland heeft. Speciaal daarvoor heeft Hotel-Brasserie De Kaai een eropuit arrangement: een heerlijk diner, overnachting & ontbijt!

In lijn met de richtlijnen van de RIVM zijn wij sinds 1 juni, op aangepaste voorwaarden, weer open. Genieten op ons terras en restaurant is daarom voor iedereen weer mogelijk. Gun uzelf een heerlijke ontspanning en geniet van de prachtige natuur in en rondom Steenbergen. U vindt het vast heerlijk om er even tussenuit te gaan!

Arrangement

Diner: u geniet van een heerlijk driegangendiner met voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

Overnachting: u overnacht in één van onze sfeervolle kamers. De kamers beschikken allemaal over een eigen douche en toilet, televisie en wifi-verbinding.

Ontbijt: u start de dag met een bourgondisch Brabants ontbijt. Heerlijk toch om wakker te worden met koffie, jus d’orange, verse broodjes met gebakken eieren en allerlei soorten beleg…?

Arrangement 1

1 diner, 1 overnachting, 1 ontbijt
Overnachting op een standaard kamer
Kosten: 125 euro (voor 2 personen)
Bovenstaande prijs is exclusief drankjes

Arrangement 2

2x diner, 2 overnachtingen, 2x ontbijt
Overnachting op een standaard kamer
Kosten: 225 euro (voor 2 personen)
Bovenstaande prijs is exclusief drankjes

Arrangement 3

3x diner, 3 overnachtingen, 3x ontbijt
Overnachting op een standaard kamer
Kosten: 319 euro (voor 2 personen)
Bovenstaande prijs is exclusief drankjes

Praktische info

Data: de arrangementen zijn beschikbaar van vrijdagen t/m zondagen

Menukaart: Behorend bij deze arrangementen heeft onze chef-kok een speciale menukaart opgesteld voor het diner. Deze kunt u bekijken door hier te klikken.

Gezondheid: de volksgezondheid staat voorop. Alleen als u geen klachten heeft (denk aan hoesten, verkoudheid enz.) kunt u gebruikmaken van ons arrangement. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en houden 1,5 meter afstand.

Brasserie De Kaai in Steenbergen koffie, lunch, borrel & diner