Hotel

Overnachten in vestingstad Steenbergen

Overnachten in vestingstad Steenbergen waar het beste van drie werelden samenkomt. U vindt hier een unieke combinatie van water, natuur en historisch erfgoed; wie wil dat niet?

De accommodatie van Hotel-Brasserie de Kaai bestaat uit twaalf kamers verspreid over 2 locaties, 1 gelegen in het hoofdgebouw en 1 op 20 meter op loopafstand van Brasserie De Kaai. Alle één- en twee persoonskamers zijn in 2017 vernieuwd. Elke kamer beschikt over een eigen douche en toilet, televisie en wifi-verbinding. U heeft de keuze uit 4 verschillende kamertypes. Simpele kamers voor uw doortocht of luxe kamers, voorzien van alle gemakken.

‘s Morgens genieten onze gasten in Brasserie De Kaai van een heerlijk ontbijt. Wij heten u ’s morgens van harte welkom met vers gezette koffie, sinaasappelsap, verse broodjes met gekookte eieren en divers beleg?

Het is ook mogelijk om een lunchpakket mee te nemen. Meldt dit bij het inchecken aan onze medewerkers en geef gelijk uw keuze voor wit of bruin brood door. Heeft u nog aanvullende wensen? Laat het onze medewerkers weten; zij denken graag met u mee!

Wij wensen u een prettig verblijf in Hotel-Brasserie de Kaai

Luxe Tweepersoonskamer

GELEGEN OP 20M VAN HOOFDGEBOUW – BEGANE GROND Deluxe kamer van +/- 20m² met twee losse Auping bedden, bureau met stoel, kledingkast, TV, badkamer met regendouche, toilet en badmeubel met spiegel.

Luxe Tweepersoonskamer met bad

GELEGEN OP 20M VAN HET HOOFDGEBOUW – BEGANE GROND Deluxe kamer van +/- 20m² met twee losse Auping bedden, bureau met stoel, kledingkast, TV, badkamer met regendouche en bad, toilet en badmeubel met spiegel.

Suite

GELEGEN OP 20M VAN HET HOOFDGEBOUW – BEGANE GROND Grote luxe suite van +/- 35m² met 1 groot Auping bed, bureau met stoel, kledingkast, twee TV’s, badkamer met regendouche en bad, toilet en badmeubel met spiegel. De kamer is tevens voorzien van een bedbank, hiermee is het mogelijk om de suite met 4 personen te gebruiken.De […]

Eenpersoonskamer Standaard

GELEGEN OP DE 1E VERDIEPING – GEEN LIFT AANWEZIG Gezellige kamer van +/- 8m² met een eenpersoonsbed. De kamer beschikt over een eigen douche en toilet, televisie en wifi-verbinding. De kamer is in 2017 geheel vernieuwd en in een modern, fris jasje gestoken.

Tweepersoonskamer Standaard

GELEGEN OP DE 1E VERDIEPING – GEEN LIFT AANWEZIG Gezellige kamer van +/- 12m² met tweepersoonsbed. De kamer beschikt over een eigen douche en toilet, televisie en wifi-verbinding. De kamer is in 2017 geheel vernieuwd en in een modern, fris jasje gestoken.

Logeren in het mooie Steenbergen

Vanaf 1628 was vestingstad Steenbergen onderdeel van de West-Brabantse waterlinie. Het monumentale Fort Henricus in de Steenbergse polder is één van de overblijfselen van vervlogen tijden. In de 16e eeuw ontstond een nauwe band tussen Steenbergen en het Nederlands koningshuis. Die band is er nog steeds; één van de officiële titels van koning Willem-Alexander is ‘Heer van Steenbergen’.

Genieten in Steenbergen