Vergaderen

Vergadering, feestje of receptie in Steenbergen

Aan de achterkant van Hotel-Brasserie de Kaai vindt u een zaal van 35m2. In deze ruimte kunt u ongestoord vergaderen. Onze zaal is uitgerust met een eigen bar, ingang, muziekinstallatie, tv en toiletten. Vanaf de A4 en N257 bent u binnen een paar minuutjes in de Kaaistraat. Een zakelijke bijeenkomst maken wij compleet met een bijpassende lunch, diner of borrel in onze brasserie. Wij maken graag een passende prijsopgave. Bel ons op 0167-563140 voor meer info over de mogelijkheden.

Een receptie, jubileum, afscheid, personeelsuitje, familiedag of andere (feestelijke) gebeurtenis is pas compleet met een bezoek aan Hotel-Brasserie de Kaai. Onze feestzaal is voorzien van alle benodigde voorzieningen. Neem contact met ons op voor meer informatie door onderstaand formulier in te vullen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Op de diverse parkeerterreinen rondom De Kaai kunt u gratis parkeren. Deze terreinen liggen op enkele minuten loopafstand.

Vergaderen NL
reCAPTCHA

In alle rust vergaderen

Steenbergen ligt centraal aan snelweg A4 tussen Bergen op Zoom en Rotterdam. Hotel-Brasserie de Kaai is dan ook een prima locatie om in alle rust te vergaderen. Onze eigen zaal leent zich hier perfect voor. De ruimte is voorzien van een eigen bar, ingang, muziekinstallatie, tv en toiletten.

Rondom Hotel-Brasserie de Kaai is een aantal parkeerterreinen aanwezig. Deze terreinen liggen op loopafstand. Parkeren op deze terreinen is gratis.

Boek een zaal
Zaal huren voor vergaderingen bij de Kaai Steenbergenfeestzaal in Steenbergen huren